Correa Alves pakt dubbele winst in Imola



Correa Alves pakt dubbele winst in Imola


De tweede ronde van de Puma ZomerCup werd verreden op het Noord-Italiaanse Imola, met Lars Koldeweij als kampioenschapsleider die race 1 vanaf pole mocht aanvangen. Net zoals in Ibarra bleek dat Koldeweij en De Vries elkaar prima matchten qua tempo, en dus per saldo elkaar niet konden aanvallen. Koldeweij hield derhalve vol en pakte z’n 3e overwinning op rij.


Correa Alves kende een rommelige eerste race, met 2x een doorgang door de pitstraat vanwege straffen, maar eindigde zo wel als 14e en dus op de eerste startrij voor race 2. Dit werd ten volle benut want Correa Alves won die race. Naar eigen zegge wilde hij graag bewijzen dat hij daar wel hoorde qua snelheid en dat liet hij zeker zien bij race 3. Waar hij de doordenderende trein van Koldeweij en De Vries kon tegenhouden en pakte zo 2 overwinningen op rij.


De slotronde van de Puma ZomerCup vindt plaats over twee weken, op het Circuit Zandvoort, alvorens de finalerace, met álle klasses binnen de ZomerCup, gezamenlijk op hetzelfde Circuit Zandvoort plaatsvindt.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...