Kale banden op het circuit van Monza



Kale banden op het circuit van Monza


Na afgelopen ronde pakte dit maal Stijn Handgraaf weer de pole position voor de eerste race van de avond. Zoals voorspelt door het over grote deel van het veld speelde de slipstream een zeer belangrijke rol en kon je nog beter naar het casino gaan, dan te gokken op wie er zou gaan winnen deze avond! De race begon met een goede start van Handgraaf die we tot het einde niet meer terug zouden zien, echter achter hem was het erg spannend. Een grrot en fair gevecht vorderede zich in het midveld tot richting het einde van de race. Aan het einde mocht Handgraaf zich de winnaar van de avond noemen met Mark de Vries en Wilbert Velthove achter hem.

Race twee verliep iets minder vlekkeloos. Marcel van der Heiden mocht deze vanaf de eerste plaats aanvangen en maakte een goede start door, echter door een dive bomb van Milan Kort kon Charlotte Mennink profiteren en de leiding overnemen. Na enkele ronden zou deze alweer overgenomen worden door René Hoogterp, die dit tot aan de streep zou volhouden. Gedurende de race waren er weer veel battles, alleen ging het in de geval niet op alle momenten goed. Zo werden er meerdere touches, beuken en tikjes uitgedeeld door de rijders. Hierdoor waren er een paar rijders die ver naar achteren vielen en dus de laatste race vanaf achteraan het veld moesten aanvangen. Aan het eind was het dus Hoogterp die als eerste over de lijn kwam en werden de teamgenoten van Putten en Handgraaf twee en drie.

De laatste race van de avond eindigde uiteindelijk zonder betering van het rijgedrag van de rijders, en er werd hard gevochten om de punten die er verdeeld zullen gaan worden. Vroeg in de race zagen we Hoogterp en Handgraaf terugvallen door een incident ten gevolgen van (zoals de commentatoren het konden zien) netcode. Zoals gezegd werd er om elke centimeter gevochten, maar kwam daar verdiend Isaiah Bennett bovenaan uit. Met op twee en drie van Putten en Velthove.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...