Mark de Vries wint 8e editie SRVN 500



Mark de Vries wint 8e editie SRVN 500


Slechts 2 cautions kende de 8e editie van de SRVN 500. Een race die in eerste instantie af leek te gaan met een overwinning voor Roy Schroten, die zo zijn winst van 2019 kon prolongeren, maar een klein remfoutje bij zijn 2e pitstop werd hem racetechnisch fataal. Mark de Vries kon hiervan profiteren, nadat hij in de openingsfase al kortstondig de leiding had overgenomen. Werd deze leidende positie hem nu cadeau gedaan. 

Pas in de 99e ronde van de wedstrijd kwam de eerste caution, dit zorgde echter niet voor tactische beslissingen, omdat de twee geplande pitstops voor de kopgroep al ingelost werden. Arjan Veltens kende een geweldige herstart en ging van de vierde naar de tweede positie, nadat de tweevoudig winnaar vanaf de 18e startplaats moest komen. 

Nog een caution in de slotfase zorgde ervoor dat het veld weer dicht bij elkaar zat. Maar De Vries kon niet meer achterhaalt worden. Na drie tweede plaatsen kon hij dan eindelijk z'n eerste SRVN 500 winst pakken. 


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...