Sven de Vries op dominante wijze kampioen



Sven de Vries op dominante wijze kampioen


De seizoensfinale van het eerste NK F4 werd verreden op de Duitse Nurburgring. Met Sven de Vries die met een ruime voorsprong het slotevenement benaderde, en uiteindelijk ook niet teleurstelde. Met twee overwinningen is hij de nieuwe kampioen in het NK F4, en direct ook de rookiekampioen. Regerend kampioen en teamgenoot Roy Verzijl kende een, voor zijn doen, matige slotavond. Met twee races buiten het podium. De tweede plaats in de eindrangschikking was zijn aandeel voor Frank Hamming.

Wopke Hoekstra was de verrassende man op het podium in de eerste race, die zo z'n eerste podium pakte sinds het treffen in Assen. En in de tweede wedstrijd waren er naast het vertrouwde gezicht van Sven de Vries, die zijn achtste overwinning van het seizoen pakte, ook wat nieuwe gezichten op het podium. Met René de Ruijter en Ruben Schenkel die beiden voor het eerst in dit NK F4 op het ereschavot mochten staan.

Zo eindigt het eerste NK F4 bij Simrace Vereniging Nederland, van harte gefeliciteerd van Sven de Vries als kampioen, en de andere podiumbezetten voor wat betreft de eindklassering: Roy Verzijl en Frank Hamming.

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...