de Vries wint op de Nordschleife



de Vries wint op de Nordschleife


De start van de race werd bepaald door stand in het kampioenschap en dat betekende dat Mark de Vries van pole mocht vertrekken. Ruben Schenkel startte vanaf P2 en Jeroen Huisers vanaf P3. Al snel was het Huisers die Schenkel kon inhalen, maar het zou al snel duidelijk worden dat Huisers zijn dag niet had. Na een paar keer flink de barriéres in te zijn gegaan, kon hij uiteindelijk nog als 6e over de streep komen met een gehaverde auto. Iemand anders die zijn dag niet had, was Cas van de Woestijne. Hij mocht van P4 starten en kwam goed weg, maar ook hij wist zijn auto niet meer op het grijze wegdek te houden en knalde tegen de muur aan.

Het was Mark de Vries die onbedreigd naar de overwinning kon gaan, gevolgd door Ruben Schenkel en Cas Brinkhuizen die als 3e over de streep kwam.


Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...