Veltens zet stap richting LMP3 titel


Ronde nummer 5 van het LMP3 kampioenschap werd verreden op het lint in de Ardennen, het circuit van Spa-Francorchamps. Waar Arjan Veltens vanaf de pole position naar zijn derde overwinning van het seizoen reed. Voor teamgenoot Correa Alves en Gert Hagedoorn.

Eddy Gustina liet zien dat zijn tempo nog meer dan prima was, na zijn eerste overwinning bij SRVN twee weken geleden in Interlagos, door zijn auto op de tweede startplaats te zetten in Spa. Bij de start kwam hij echter slecht van zijn plaats waardoor Veltens en Correa Alves een aardig robbertje konden vechten.

Bij dat gevecht leek Correa Alves veel van zijn banden te hebben gevraagd, teveel bleek achteraf want hij moest lossen in de slotfase. Zo kon Veltens naar zijn derde overwinning van het seizoen rijden, voor Correa Alves, die voor de tweede maal op rij genoegen moest nemen met een tweede positie dit seizoen. Hagedoorn pakte in de slotfase nog P3 over van Serge Bakker, nadat zij de gehele race een fraai gevecht leverde.

Over twee weken de seizoensafsluiter, op het circuit van Sebring.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...