Gustina pakt eerste overwinning bij SRVN


Het was drijfnat in Interlagos, voor de vierde ronde van het LMP3 kampioenschap bij Simrace Vereniging Nederland. Een seizoen wat tot nu toe werd gedomineerd door de mannen van Scuderia Leone, echter was het nu Eddy Gustina, rijdend voor het team van Prosim die verrassenderwijs de pole position pakte.

Het was echter kampioenschapsleider Arjan Veltens die de leiding kon overnemen, maar niet dat het Gustina tegenhield, na een ronde kon de polesitter de leiding weer terugpakken.

Veltens viel uiteindelijk terug naar de derde positie, maar zijn teamgenoot Ruben Correa Alves kon na een rondenlang gevecht niet Gustina van een overwinning afhouden.

Zo won Gustina zijn eerste race bij Simrace Vereniging Nederland en schiet daarmee meteen op naar de derde positie in het kampioenschap. In die titelstrijd leidt Veltens nog, als het veld zich opmaakt voor de volgende ronde: Op het machtige lint in de Ardennen, Spa-Francorchamps.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...