Datum bekend: 12 juni 10e editie van de SRVN 500



Datum bekend: 12 juni 10e editie van de SRVN 500


De datum is bekend: Op 12 juni zal de 10e editie van de SRVN 500 plaatsvinden!

De SRVN 500 is jarenlang een vast gegeven op de jaarkalender van Simrace Vereniging Nederland. Een virtuele spiegeling van het grootste autosportspektakel ter wereld. Dit jaar wordt de SRVN 500 voor de tiende keer georganiseerd. En dus is het tijd om goed uit te pakken. Daarvoor heeft Simrace Vereniging Nederland een geweldige partner gevonden in RaceX.


Deze tiende editie zal ook gereden worden met een gloednieuwe versie van de Dallara IR18 die eerder dit jaar is uitgebracht voor rFactor 2, met kenmerkend aeroscreen. De deelnemers kunnen hun eigen kleurstelling aanbrengen, maar één sticker zal prominent aanwezig zijn op elke auto, het logo van RaceX.


Eigenaar Richard Schouteren: “We zijn met Sim-Lab al enkele jaren betrokken bij deze grootste Nederlandse simracecommunity en nu met ons nieuwe label RaceX zetten we dit voort, dit doen we al met de partnership bij het SRVN NK Enduro, maar nu ook bij de SRVN 500.”


Los van de naamvermelding geeft RaceX namelijk een geweldig prijs uit voor de winnaar van de 10e editie van de SRVN 500. Namelijk de gloednieuwe RaceX Pro Chassis Cockpit. Een simracecockpit met elegant design, maar vooral stabiel en ongelofelijk betrouwbaar, zoals we kennen van de Sim-Lab producten, met lichtgewicht hoge kwaliteits componenten en bovendien, een lust voor het oog.
SRVN is erg blij met deze partnership en verwacht dan ook een geweldige tiende editie van de SRVN 500.

622a22da4933b-RaceX

Op 12 juni zal dus de 10e editie van de SRVN 500 plaatsvinden, zet het in je agenda! Verder zal de kwalificatie voor dit spektakel plaatsvinden op 22 mei. Op de racedag zélf zal er nog een bumpday plaatsvinden, als laatste kans om je toch te kwalificeren voor dit fraaie evenement.

Meer informatie volgt binnenkort. Bekijk de race van vorig jaar terug, met een zeer spectaculaire slotfase: https://youtu.be/Ck5R2_Pz1L8

Waar het seizoen richting het einde gaat, was het wederom de Jong die een sterke kwalificatie had en vanaf pole mocht gaan starten in de hoofdrace.

Lees verder...

Op dinsdag 4 juni aanstaande vindt de virtuele Algemene Ledenvergadering plaats. Vanwege agendatechnische uitdagingen is er besloten om de fysiek…

Lees verder...

Op 9 mei vindt de eerste editie van de Monaco GP plaats. Daarmee voegt SRVN nog een klassieker toe aan de lijst met jaarlijkse evenementen. Op 9 mei…

Lees verder...

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...