Vanaf nu: Aán- en afmelden via Mijn SRVN voor evenementen



Vanaf nu: Aán- en afmelden via Mijn SRVN voor evenementen


Bij SRVN zijn we de laatste maanden druk beziggeweest met onze eigen 'Mijn SRVN' omgeving. Waarbij diverse zaken geautomatiseerd worden. Voor dit seizoen hebben jullie al gemerkt dat je op deze wijze je makkelijk kunt inschrijven bij SRVN als lid, je je nog makkelijker kunt inschrijven voor een kampioenschap. Maar vanaf nu ook net zo gemakkelijk je kunt aan- of afmelden voor een evenement.

Dat laatste is enorm belangrijk: Zo kan de wedstrijdleiding van tevoren precies zien hoeveel deelnemers zich hebben aangemeld voor een evenement, om ook tijdig ruimte te kunnen geven aan reserve- en gastrijders.

Daarom, vanaf nu:

- Ga naar Mijn SRVN
- Log in
- Klik op ✅ voor aanmelden
- Klik op ❌ voor afmelden

Veel plezier op het virtuele asfalt!

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...