Sim Formula 2020



Sim Formula 2020


Op 16 t/m 19 januari 2020 organiseert Sim Formula het grootste sim race event van de Benelux. In samenwerking met InterClassics organiseert Sim Formula 4 dagen lang een event waar alles draait om sim racen.

Het pre-event start in december met een hotlap competitie bij rFactor 2. De 5 snelste in deze competitie mogen het op 19 januari in MECC Maastricht tegen elkaar opnemen in de full motion simulatoren van Upracer en uitmaken wie de 1ste editie van Sim Formula wint met een totaal prijzengeld van €10.000,-

Het event is alle dagen gratis toegankelijk. Bekende merken zullen hun laatste ontwikkeling en techniek demonstreren. Verder is er een sim race arena met verschillende activiteiten. Zo kan iedereen op zaterdag zijn snelste laptijd neerzetten op Circuit Maastricht (je kunt deze al gratis oefenen in rF2). Op zondagmiddag kun je de finale bijwonen. 

In samenwerking met Adrenaline Xperience van Atze Kerkhof mogen we aan de bezoekers van de expo drie masterclass opleidingen verloten.

Hoe maak je kans om te winnen? Vul een kaart in tijdens je bezoek aan het event en laat deze achter op de aangegeven plek op het podium in de race arena. De winnaar van de snelste rondetijd op zaterdag wint de 4e masterclass.

Wil je meer weten van de wereld van esports? Bezoek dan op donderdagavond het esports congres (hier geldt wel een ticketprijs). Een indrukwekkende line up van bekende sprekers van binnen en buiten de sim wereld.

Meer informatie en tickets:
https://simformula.eu/program-1/speakers.html

Het sim race event zit vol actie. Bezoek diezelfde dag ook InterClassics, de grootste autobeurs van de Benelux, en je hebt een volledige auto en race beleving.

Voor meer info www.simformula.eu

Je kunt hier bekijken hoe je je aanmeldt voor de Hotlap competitie!

 

Ronde 4 van het Alpine GT4 kampioenschap werd verreden in Zandvoort. De pole position voor race 1 ging naar Nanno van der Poel met een verschil van 0…

Lees verder...

In 2 zeer spannende races, hebben Bas Zwartenbol en Pim van Ark de winst weten te pakken in Monza voor het NK GT3.

Lees verder...

In 'Achter het stuur' belichten wij de leden binnen Simrace Vereniging Nederland. Wat doen zij naast het racen op de virtuele circuits? En wat gebruik…

Lees verder...

Na afgelopen ronde pakte dit maal Stijn Handgraaf weer de pole position voor de eerste race van de avond.

Lees verder...