de Vries en Verzijl winnen spannende races in Monaco



de Vries en Verzijl winnen spannende races in Monaco


F4 Monaco
Race 1
Na een goede start van Schroten weet De Vries redelijk vroeg in de race de leiding over te nemen. Het gevecht voor de leiding zal echter vrijwel de hele race in beslag nemen. Hamming rijd namelijk een sterke race op p2 voor Schroten. In de laatste momenten van race is het nog spannend rondom p8 tussen Verzijl en Boer. Door pech van Van Eldik mag Boer zich de polezitter voor Race 2 noemen. De Vries wint voor Hamming en Schroten.

Race 2
Desondanks een solide start kan Boer niet lang genieten van zijn tijd als aanvoerder van het veld, hij moet al relatief snel Verzijl en Schroten aan zich voorbij zien gaan. Ook Vos profiteerde en klimt snel op naar de 3e stek. Verzijl maakt een sterke eerste helft van de race mee door een gat te slaan na zijn overname van de eerste plaats. Schroten echter maakt van dit gat in rap tempo korte metten. Intussen heeft De Vries zich weer gemeld aan het front en heeft de 3e plek overgenomen en lijkt deze race zich te gaan ontvouwen met een heus team podium. Na een spannende laatste ronde waarin De Vries een flink gat richting de nummers 1 en 2 dicht rijd wint Verzijl voor De Vries en Schroten.


Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...