Brinkhuizen en Brink winnen op Highland

Race 1 op Highlands Motorsport Park begon met Jacco Visser op poleposition, nadat hij zich als 15 gekwalificeerd had.

In ronde 4 ging Visser iets te wijd en zo kon Wilco Smit hem voor bij. Even later was het ook Serge Bakker die Jacco Visser voorbij ging. Twee mannen die snel naar voren konden komen, waren Jeroen Brink en Cas Brinkhuizen. Na de pitsstop was het Brinkhuizen die aan de leiding kwam te liggen. Het werd nog even spannend met nog een paar bochten te gaan, Brinkhuizen zijn softs waren op en Brink zijn mediums waren minder versleten. Brinkhuizen won de race met 0.4 seconde voorsprong op Brink. Cas van de Woestijne finishde als 3e.

Race 2 begon met Cas van de Woestijne op poleposition, maar al bij de start was het Jeroen Brink die P1 overnam. Lang leek het goed te gaan, maar na de pitsstop was het Frank Hamming die snel in liep op Brink. Helaas voor Hamming kreeg hij een stop and go penalty en zo zag hij zijn P2 in rook op gaan. Cas van de Woestijne en Cas Brinkhuizen hadden al een grote achterstand op Brink en zo kon Jeroen Brink race 2 winnen en werden van de Woestijne en Brinhuizen als tweede en derde afgevlagd.

Ronde 4 van het Alpine GT4 kampioenschap werd verreden in Zandvoort. De pole position voor race 1 ging naar Nanno van der Poel met een verschil van 0…

Lees verder...

In 2 zeer spannende races, hebben Bas Zwartenbol en Pim van Ark de winst weten te pakken in Monza voor het NK GT3.

In 'Achter het stuur' belichten wij de leden binnen Simrace Vereniging Nederland. Wat doen zij naast het racen op de virtuele circuits? En wat gebruik…

Na afgelopen ronde pakte dit maal Stijn Handgraaf weer de pole position voor de eerste race van de avond.