Veltens en Koldeweij winnen spannende seizoensopener van het NK F3



Veltens en Koldeweij winnen spannende seizoensopener van het NK F3


Het NKF3 seizoen trapte af op de Nürburgring in Duitsland en het was Arjan Veltens die van pole position mocht vertrekken voor de eerste race. Bij de start was het Lennart Lippens die het beste weg kwam, en zo Veltens al voor bocht 1 passeerde. In ronde 3 was het Lippens die een kleine foutje maakte, waardoor Veltens hem kon passeren. Veltens reed een hele lange eerste stint en met nog een paar ronden te gaan, ging hij zijn pitsstop maken en kon zo onbedreigd race 1 winnen.

In race 1 was het Lars Koldeweij die P8 werd en zo mocht hij in race 2 van P1 vertrekken, met naast hem Marcel Offermans. Meteen was het Koldeweij die een gaatje wist te maken richting Offermans en zo onbedreigd de race kon winnen.


Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...