Verzijl pakt de dubbel in Monza



Verzijl pakt de dubbel in Monza


Ronde nummer 3 in het F4 kampioenschap werd verreden op de hogesnelheidsbaan van Monza. Waarbij een kwalificatie roet in het eten gooide voor kampioenschapsleider Arjan Veltens. Voor hem was een inhaalrace het gevolg. In die eerste race was het Roy Verzijl die, na een inhaalactie op gastrijder Sven de Vries eigenlijk op geen moment meer echt in gevaar kwam. Rick Pennders completeerde het podium, zijn eerste podiumfinish bij SRVN!

Race twee, met de omgekeerde top 8 als startgrid kende een vergelijkbaar verloop. Hoewel de snelle mannen zich naar voren moesten knokken, wat goed mogelijk was op de lange rechte stukken van Monza. Roy Verzijl pakte de dubbel, en neemt zo de leiding over in het kampioenschap van Arjan Veltens, die na een rampenrace in race 1, zich nog wel naar het podium kon knokken in race twee. Ruben Schenkel werd derde.

Dit was de laatste race van het seizoen voordat de promotie-degradatie plaatsvindt. De top 4 van het kampioenschap promoveert naar de F3, maar kunnen, desgewenst, wel nog deelnemer zijn in het F4 veld. Of we al deze mannen op de Nurburgring dus terugzien binnen de F4, is nog maar de grote vraag.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...