2f17b110f0_-radical.png

Hoogterp en Correa Alves winnen in Brands Hatch

09-11-2017

Ronde 6 van het kampioenschap werd verreden op het bloedjesnelle circuit van Brands Hatch. Robin de Jong trainde naar de pole position, voor de terugkerende René Hoogterp.

 

Kampioenschapsleider Arjan Veltens kende voorzijn doen een matige training en vertrok vanaf de zesde positie. Hoogterp pakte bij de start de leiding over, maar kon daar niet lang van genieten na een fout. De Jong nam de leiding over, maar ook hij ging niet foutloos rond en zo kon Hoogterp de overwinning pakken, voor De Jong die zich in de slotfase naar voren kon vechten ten kostte van Niek Jacobs, die het podium completeerde. Kampioenschapsleider Veltens eindigde als vierde. 

 


De tweede race, met de omgekeerde top 8, gaf de pole aan André Geuze, echter was het Ruben Correa Alves die de leiding overnam en eigenlijk de gehele race een trein aan auto's achter zich hield. Een fraaie kopgroep met faire gevechten was het gevolg. Correa Alves hield het vol, voor René de Ruijter en Arjan Veltens, Hoogterp eindigde als vierde, nadat hij in de slotronde terugviel.

 

Met Hoogterp en Correa Alves als overwinnaars, hadden we twee nieuwe winnaars dit seizoen in het SRVN Radical kampioenschap. 

 

Over twee weken de volgende, op het circuit van Barber Motorsports Park. 

terug
Race mee
rF2 Server info