SRVN 2019 winterkalender



SRVN 2019 winterkalender


Voordat bij SRVN het 2019 seizoen van start gaat eren we de kampioenen van 2018. Op zondag 17 februari is de SRVN Race of Champions terug! Voorafgaand aan de Race of Champions houden we nog drie evenementen om deze winter iedere simracer letterlijk en figuurlijk op te warmen voor de start van het reguliere seizoen.

Op donderdag 24 januari gaan we met de historische Formula 3 auto's naar Bridgehampton. Op 3 februari nemen we een stap in snelheid en is het de beurt aan de historische McLaren, Brabham en March Formula 1 auto's om te laten zien wat ze waard zijn op Kyalami.

Een weekje later houden we op 10 februari een GT3 shakedown race met de tien beschikbare S397 GT3 auto's om iedereen een goede kans te bieden zich los te schudden voor het lange NK GT3 seizoen.

En dan op 17 februari de Race of Champions! De komende dagen en weken delen we op ons forum alle details. De eerste server met de F3 auto's staat al online!

Ronde 4 van het Alpine GT4 kampioenschap werd verreden in Zandvoort. De pole position voor race 1 ging naar Nanno van der Poel met een verschil van 0…

Lees verder...

In 2 zeer spannende races, hebben Bas Zwartenbol en Pim van Ark de winst weten te pakken in Monza voor het NK GT3.

Lees verder...

In 'Achter het stuur' belichten wij de leden binnen Simrace Vereniging Nederland. Wat doen zij naast het racen op de virtuele circuits? En wat gebruik…

Lees verder...

Na afgelopen ronde pakte dit maal Stijn Handgraaf weer de pole position voor de eerste race van de avond.

Lees verder...