9f70865c48_algemeen.jpg

Deze week bij SRVN: Radical & F2000

12-02-2018
2f3e82566e_2018-07.png

Het wachten is weer over: deze week begint het nieuwe kampioenschapsseizoen van SRVN! In 2018-1 kan er weer volop gejaagd worden op vier titels, waaronder een NK-titel.

 

Op zondag 18 februari openen de rijders van het F2000-kampioenschap het bal met een dubbele race op het historische circuit van Donington. Daar zullen de pijlen zijn gericht op de #50 van Arjan Veltens, de tweevoudig kampioen die op zoek gaat naar de hattrick. Wie gaat het ervan af houden? Misschien stapt zijn teamgenoot Ruben Correa Alves uit de schaduw of willen de heren van Bluerange Racing - de uitdagers van vorig seizoen - revanche. Ook het instappen van René Hoogterp - doorgaans favoriet in formule-auto's - schept verwachtingen. Wat kan hij brengen in de strijd? Tot slot zijn er nog veertien rookies die zomaar eens voor verrassingen kunnen zorgen... Over een week weten we meer!

 

Voor die tijd beginnen de Radicals aan hun laatste onofficiële krachtmeting. Op de Franse piste van Nogaro worden de laatste onderdelen en afstellingen getest tegen de concurrentie. Dat doen ze op donderdag 15 februari, alvorens het seizoen te starten twee weken later.

 

Vergeet niet in te schakelen op onze live-uitzendingen via de SRVN-voorpagina via of YouTube. Veel kijk- en raceplezier!

 

terug
Race mee
rF2 Server info