2f17b110f0_-radical.png

Veltens en De Jong winnen wederom

28-09-2017

Oulton Park was het decor voor de derde ronde van het SRVN Radical kampioenschap. Veltens deed prima zaken voor zijn kampioenschap door beide races op het podium te eindigen, waarvan de hoogste trede behaald werd na de eerste wedstrijd. Robin de Jong won de tweede race. 

 

Dat het circuit van Oulton Park een lastige is om in te halen, was een gegeven, maar werd niet altijd gehoor naar gegeven want we werden getrakteerd op een smakelijke wedstrijd. Met her en der de gevechten, rondom diverse posities binnen en buiten de top 10. 

 

Veltens won de eerste race, voor Correa Alves en Jacobs. Ruben Schenkel eindigde als achtste en mocht derhalve de tweede race vanaf pole aanvangen. Daar kon hij niet lang van genieten toen Mateman de leiding overnam bij het insturen van de eerste bocht. Mateman hield lang de leiding, ook na de druk van De Jong, uiteindelijk kon de nummer drie in het kampioenschap de leiding overnemen om deze vervolgens niet meer af te staan. Daarachter wederom de diverse gevechten waarbij Jacobs tweede werd, voor Veltens en Correa Alves. 

 

Over twee weken de volgende, dan op het circuit van Oschersleben.

terug
Race mee
rF2 Server info