21f84f35f1_-f2000.png

F2000 op weg naar spannende finale

21-05-2017

Op de lange versie van deze schittende baan werden de eerlaatste races van dit seizoen verreden. Met wederom Koldeweij van pole ging de eerste race van start. Een zeer opmerkelijk moment tussen de teamgenoten Karreman (vermoedelijk internetproblemen) en Bontenbal meteen achter Koldeweij, zorgde ervoor dat de race van beide teamgenoten er al snel op zat. Geuze en Veltens strijden vervolgens om P2. Correa Alves ondervindt intussen de nadelen van het ontbreken van spiegels bij de Oculus Rift dragende Peeters, waardoor Peeters Correa Alves raakt en beiden spinnen. Kelly profiteert van het geweldige gevecht tussen Veltens en Geuze en weet op de streep nog P3 achter Koldeweij en Veltens te bemachtigen.

 

Met de na een lange periode van afwezigheid teruggekeerde de Haan op pole, gaat race 2 van strat. De Haan weert zich dapper, maar ziet toch al snel Geuze aan zich voorbij komen. Het is echter Veltens die de kop pakt wanneer Geuze wijd gaat op een curb. Koldeweij meldt zich aan de achterkant van de wagen van Geuze en rondenlang strijden zij om iedere centimeter. Door dit gevecht is het echter Corrrea Alves die profiteert en zelfs even op P2 rijdt. Aan de finish is het echter Koldeweij die achter Veltens als tweede eindigt, voor Correa Alves.

 

Door deze finishes is er in de stand vooraan eigenlijk niets veranderd en mogen Koldeweij en Veltens over drie weken uitmaken wie dit kampioenschap uiteindelijk naar zich toetrekt.

terug
Race mee
rF2 Server info