21f84f35f1_-f2000.png

Koldeweij en Kelly succesvol op Mid-Ohio

07-05-2017

De F2000 blijkt een gouden greep te zijn geweest voor SRVN. Maar liefst 29 man stonden aan de start voor twee spannende races.

 

Op de smalle en bochtige baan van Mid-Ohio ging Koldeweij van pole van start. Na een korte verwarring over wel of geen valse start, nam Koldeweij de leiding weer snel over en reed langzaam weg van Veltens. Correa Alves, Kelly en Bontenbal voeren een verwoed gevecht om de derde plek. Koldeweij wint afgetekend voor Veltens en Correa Alves.

 

Met Baltus op pole gaat de tweede race van start. Hij verliest zijn plek al snel aan Capellen. Kelly zit al snel op plek 2 en weet Capellen in te halen, wanneer deze buiten de baan terecht komt. Achter Kelly komt het tot een mooi gevecht tussen Correa Alves en Koldeweij. Koldeweij komt als winnaar hiervan uit de bus en weet Kelly nog te achterhalen, maar niet meer in te halen. Kelly wint voor Koldeweij en Veltens. 

 

Door deze resultaten heeft Koldeweij weer de leiding in de stand om het kampioenschap genomen. Volgende races over 14 dagen op Sebring.

terug
Race mee
rF2 Server info