9f70865c48_algemeen.jpg

(UPDATE) SRVN haalt grote nieuwe sponsor binnen....?

31-03-2017
63c9a1f581_f2000_gst.JPG

Waarschijnlijk had een aantal van jullie het al direct door, maar dit was natuurlijk een flauwe 1 april grap! Sorry!

 

Na de geslaagde ALV en LAN party van afgelopen weekend was er een klein gat ontstaan in de begroting van SRVN. Gelukkig hebben we dit snel weten op te vangen met het vinden een nieuwe, belangrijke sponsor: Fristi!

 

Na de bekendmaking van de sponsordeal van het Formule 1 team van Force India met een roze-gekleurde partner, bleek FrieslandCampina op zoek naar een nieuw platform om Fristi te promoten. Met haar herkenbare roze kleuren hoopt men Fristi terug onder de aandacht te brengen onder een breder publiek. Op termijn is het plan om verder uit te breiden in de autosport, maar men zal aanvankelijk starten met een bescheiden aanwezigheid in de simrace wereld.

 

Direct gevolg hiervan is dat alle startnummers van SRVN per direct zullen worden aangepast aan een roze-gekleurde achtergrond. Tevens zal het logo van Fristi toegevoegd worden op de skins van de gastrijders auto's. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat alle SRVN paints in de toekomst een verplicht roze gekleurde gedeelte dienen te krijgen.

De aangepaste mods en templates zullen naar verwachting morgen worden vrijgegeven. 


Een preview van het nieuwe startnummer-schild is alvast hier te vinden.

terug
Race mee
rF2 Server info